00
Haber Detayı
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 13:20
 
TDV’nin Kurban Organizasyonu Yoğun İlgi Görüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu’na Alanya halkı yoğun ilgi gösteriyor.
YAŞAM Haberi
TDV’nin Kurban Organizasyonu Yoğun İlgi Görüyor

Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, kurban ibadetinin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun bir şekilde ifasını sağlamak için “Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde” vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlenmektedir.

 

Vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu sadece kurban kesimi ve et dağıtımı şeklinde planlanmamakta olup; bu organizasyon sayesinde dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlara bayram coşkusunun ve heyecanının yaşatılması hedeflenmektedir.


Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde sürdürülen Vekâletle Kurban Organizasyonu’na Alanya halkı da yoğun ilgi gösteriyor.
Alanya Müftülüğünü ziyaret ederek vekâlet yoluyla kurban bağışında bulunan vatandaşlara kurban makbuzlarını ise Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN ve Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüleri takdim ediyor.


SON GÜN 19 TEMMUZ
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temalı vekâletle kurban organizasyonunda son gün ise 19 Temmuz 2021. Hayırseverler Alanya Müftülüğü, PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla kurban organizasyonuna katılım sağlayabilirler. Ayrıca 'www.tdv.org ve bagis.tdv.org' adresinden online olarak da bağışlarını gerçekleştirebilirler.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0