00
Haber Detayı
26 Nisan 2024 - Cuma 12:11
 
Alanya’da davalık olan arazideki zeytin ağaçlarına zarar verdiler
Alanya’da kendisine ait 45 adet zeytin ağacının kimyasal ilaç verilip kurutulmaya çalışıldığını ve kesilerek zarar verildiğini öne süren Mehmet Zararsız adliyeye giderek şikayetçi oldu.
- Haberi
Alanya’da davalık olan arazideki zeytin ağaçlarına zarar verdiler

Alanya’nın Hacımehmetli Mahallesi’nde bulunan Mehmet Zararsız’a ait zeytin ağaçları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce hem kimyasal ilaç verilerek hem de kesilerek  zarar verildi. Bahçesindeki ağaçlara zarar verildiğini gören Zararsız, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak şikayetçi oldu. Zararsız, “Alanya Kadastro Mahkemesi’nden davalı olduğum fakat ağaçları üzerime kayıtlı Hacımehmetli Mahallesi’nde bulunan zeytin ağaçlarının kesildiğini gördüm. 


Kişi ya da kişiler zeytin ağaçlarını keserek zarar vermiş. Zeytin ağaçları yaklaşık 20-25 yıllık. Kendi dikimini ve bakımını yaptığım zeytin ağaçlarına yaklaşık hafta önce ot ilacı dediğimiz kurutma ilacı yapılarak 40-45 ağaca zarar verilip kurutulmaya çalışılmış. Bayram tatili olması ve rahatsızlığım nedeniyle şikayet edemedim. 23 Nisan’da da 23.00-06.00 saatleri arasında da kişi ya da kişiler ağaçları keserek zarar vermiş. Şüpheliler olarak daha önce husumetim olan S.K., A.K. M.D., M.K, A.K. A.E., M.T. A.K. ile yer davası olan kadastro mahkemesi davamız halen devam ediyor. Kişiler tarafımı defalarca tehdit ve hakaret etti. Kişiler daha önce adliyede bana saldırdı. Başka husumetli olduğum kişi yok. Ağaçlarıma zarar veren kişi veya kişilerden şikayetçiyim” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0