00
Haber Detayı
28 Nisan 2022 - Perşembe 14:24
 
Kur’an Kursu Öğreticileri İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı Ulaştırdı
Paylaşmanın, kaynaşmanın, dayanışmanın, bereketin, bolluğun ve huzurun ayı olan Ramazan ayında ilçemizde çeşitli yardım faaliyetleri düzenlenmeye devam ediyor.
YAŞAM Haberi
Kur’an Kursu Öğreticileri İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı Ulaştırdı

Ramazan bayramına sayılı günler kalırken Alanya İlçe Müftülüğüne bağlı Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için seferber olmaya devam ediyor.


Bu kapsamda Alanya Müftülüğüne bağlı Şükrü Gündoğmuş Kur’an Kursu Öğreticileri Serap Sabancılar, Hatice Görgülü ve Ali Rıza Gündoğmuş Cami İmam Hatibi Ömer Faruk Ercan, Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan; içerisinde un, yağ, şeker, tuz, bulgur, pirinç, salça, makarna, mercimek, çorba, nohut, fasulye gibi temel ihtiyaç gıdalarının olduğu yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartlarının yanı sıra nakdi yardımda bulunuldu. 


Yardım faaliyeti hakkında bilgi veren Şükrü Gündoğmuş Kur’an Kursu Öğreticisi Serap Sabancılar şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayını en iyi bir şekilde değerlendirmeye gayret göstermek biz  Müslümanların öncelikli görevi olmalıdır. Mübârek Ramazan ayında bu şuurla  kulluk görevimizi daha bilinçli yapmaya çalıştık. Rabbimizin bize verdiği nimetleri kardeşlik duygusuyla paylaştık, komşuluk bağlarımızı daha da kuvvetlenirdik. Bu vesileyle yardım faaliyetimize maddi manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, herkesin Ramazan bayramını tebrik ediyorum.”

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0