00
Haber Detayı
26 Ekim 2021 - Salı 16:02
 
Kaymakam Ürkmezer Güzelbağ İlkokulu ve Ortaokulu'nu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih ÜRKMEZER Alanya Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Bir Damla Mutluluk” projesi kapsamında Güzelbağ İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.
EĞİTİM Haberi
Kaymakam Ürkmezer Güzelbağ İlkokulu ve Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

İlk olarak öğrencilere hitap eden Kaymakam ÜRKMEZER, ’’Sevgili Öğrenciler bugün burada yaz döneminde yaşanan yangın afetinin ardından gençlik merkezimizce hazırlanan etkinliklere katılmak için buluştuk. Kitap okumak çok önemli mutlaka kitap okumalısınız. Eğitim öğretim yılımızda eğitim gördüğümüz okullarımızda oyunlar oynayacaksınız, koşacaksınız ve eğleneceksiniz ama unutmayalım ki salgın şartlarından dolayı sağlımızı korumak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız’’ dedi.


Kaymakam ÜRKMEZER ziyaret kapsamında öğrencilerle birlikte ok atma yarışmasına katılarak öğrencilerin eğlencesine ortak oldu. 


Öğrencilerin dart, halat çekme kukla , müzik, satranç etkinliklerine katıldıktan sonra öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyerek okuldan ayrıldı.
Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak MİNDİVANLI, Milli Eğitim Müdürü Yusuf YILMAZ, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref SARI, muhtarlar ve öğretmenler eşlik etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0