00
Haber Detayı
27 Eylül 2023 - Çarşamba 18:54
 
Fatih Ürkmezer: Eğitim Birinci Önceliğimiz
Ortaokul öğrencileri ile bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, “Öğrencilerimizin akademik anlamda başarısı için her türlü destek ve motivasyonu vermeye devam edeceğiz” dedi.
EĞİTİM Haberi
Fatih Ürkmezer: Eğitim Birinci Önceliğimiz

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti.  Abdurrahman Alaattinoğlu Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ilk olarak okul Müdürü Yusuf Eryılmaz’dan okulun ve öğrencilerin durumuyla ilgili bilgiler aldı. 
 
Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin ders etkinliklerini izledi. Anasınıfların ardından ortaokul öğrencilerini ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Ürkmezer, “Değerli öğrenciler yeni eğitim-öğretim dönemi ile hepiniz okullarınıza başladınız. 
 
Yeni eğitim döneminin hepiniz için hayırlı olmasını diliyorum. En baştan düzenli ve verimli bir şekilde derslerinize çalışmanız sizleri başarıya götürecektir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için çabalamanız çok önemli. Ayrıca en önemli dostunuz kitaplar olmalı. Bol bol kitap okumayı ve bunu alışkanlık haline getirmeyi unutmayın. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum” dedi. 
“ÖĞRENCİLERİMİZİN YANLARINDA OLUYORUZ”
Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer 2023-2024 eğitim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Önceden olduğu gibi bu yıl da okullarımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizin yanlarında oluyoruz. Öğrencilerimizin akademik anlamda başarısı için her türlü destek ve motivasyonu vermeye devam edeceğiz. Sadece akademik başarı olarak değil öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da gelişmelerini istiyoruz. 
 
Ve öğrencilerimiz için yapılan tüm bu çalışmaları siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde çeşitlendirip öğrencilerimizi faydasına sunacağız. Bu anlamda öğretmenlerimizin öğrencilerimiz için yaptıkları proje ve çalışmaları son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. Çocuklarımızın iyi bir insan ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için hep birlikte çalışacağız. Yeni eğitim- öğretim döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyor, tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0