00
Haber Detayı
11 Eylül 2023 - Pazartesi 16:31
 
Antalya’da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Ziliyle Başladı
Vali Vekili Mustafa Hulusi Arat, Kepez Şehit İlyas Acar İlkokulu’nda düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası programına katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Vali Vekili Arat, eğitim camiasına, çocuklara ve velilere başarılı bir eğitim öğretim dönemi diledi.
EĞİTİM Haberi
Antalya’da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Ziliyle Başladı

Antalya'da 504 bin 215 öğrenci ve 36 bin 421 öğretmen için 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bugün başladı. Vali Vekili Mustafa Hulusi Arat, Kepez Şehit İlyas Acar İlkokulu’nda düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası programına katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Programa Vali Vekili Mustafa Hulusi Arat’ın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Binbaşı Tolga Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, okula ismi verilen Şehit İlyas Acar’ın anne ve babası, öğrenciler, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı.
Program öğrenciler tarafından gerçekleştirilen halk oyunları gösterisiyle başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’un konuşması sonrasında program bir öğrencinin şiir okumasıyla devam etti. Daha sonra Vali Vekili Arat ve beraberindeki protokol üyeleri, kurdele kesiminin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini çaldı. Vali Vekili Arat, kurdele kesimi ve ders zilinin çalınmasının ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip ilk okul günü heyecanlarına ortak oldu. Öğretmenlerle de kısa bir sohbet gerçekleştiren Vali Vekili Arat, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Program, Vali Vekili Arat’ın Kepez Şehit İlyas Acar İlkokulu bahçesine fidan dikimi ile son buldu.
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0