00
Haber Detayı
19 Eylül 2020 - Cumartesi 21:55
 
CHP Yönetimi kongreyi terk etti! AK Partili Taş'ın sözlerine büyük tepki.
AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun ardından söz alan AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş:“Bir tane çivi çakmadılar” sözlerine büyük tepki.
- Haberi
CHP Yönetimi kongreyi terk etti! AK Partili Taş'ın sözlerine büyük tepki.

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun liderliğinde Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi sona erdi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’dan sonra söz alan AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş şok eden bir açıklama yaptı.

Kongrede sarf ettiği açıklamasıyla bütün tepkileri üzerine çeken Ethem Taş, “Başkan Böcek hasta. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Bir buçuk yıl oldu. Büyükşehir daha bir tane çivi çakmadı.” diyerek yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e büyük saygısızlık etti.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Bizim tüm kongrelerimiz bayram havasında geçer. Partimiz ilk kurulduğunda yüzde 21 olan oy oranı yüzde 47'ye geldi. İnşallah 2024'te büyükşehir belediyesini sizlerin gayretleriyle kazanacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hasta. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Büyükşehir’i niye istiyoruz?  Bir buçuk yıl oldu. Büyükşehir Belediyesi bir tane çivi çakılmadı. Beni 500’e yakın muhtar bizzat arayarak yardım talep etti. Yaptıkları işçileri işten çıkarmak, suya yüzde 54 zam yapmak ve demagoji yapmak. Alanya'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu millet kimi seçeceğini çok iyi biliyor. Burada çok başarılı bir ilçe başkanımız var. Toklu'ya başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından sinirlenen CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve CHP’li yönetim kurulu üyeleri ise kongreyi terk etti.

Kaynak: Editör:
Yorumlar
Haber Yazılımı 0