00
Haber Detayı
31 Ekim 2021 - Pazar 17:11
 
Alanyaspor evinde 1 puana razı oldu!
Aytemiz Alanyaspor, sahasında ağırladığı Göztepe ile 2-2 beraber kaldı.
SPOR Haberi
Alanyaspor evinde 1 puana razı oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Alanyaspor, Göztepe’yi ağırladı. Müsabakanın ilk yarısı Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. 3. dakikada savunmadan hızlı çıkan Alanyaspor’da sağ kanatta topla buluşan Efe Can, yerden içeriye kesti. Ceza sahasında topun gelişine düzgün bir vuruş yapan Davidson, meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu ve Alanyaspor 1-0 öne geçti. 


İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Alanyaspor oldu ancak ikinci gol Göztepe’den geldi. Göztepe’nin golünü 62. dakikada David Tijanic kaydetti. Göztepe’nin ikinci golü ise 78. dakikada Lourency’den geldi. Karşılaşmanın bu skorla biteceği tahmin edilirken, 89. dakikada Alanyaspor’un beraberlik golü geldi. 


Nemanja Mulinovic skoru eşitleyen gole imza attı ve maçın sonuna + 10 dakika eklenmesine rağmen karşılaşma 2-2- bitti. Bu skorla Alanyaspor uzun bir aranın ardından kendi evinde rakibine puan kaptırdı. Bu skorla 3. sıraya yükselen Alanyaspor puanını 21’e yükseltirken, rakibi Göztepe ise 9 puanla ligin en alttan ikinci, yani 19. sırada kaldı. İki takım ligin ikinci yarısında 20 Mart 2022 tarihinde İzmir’de karşı karşıya gelecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0