00
Haber Detayı
28 Kasım 2022 - Pazartesi 18:07
 
Alanya halkını sergiye davet etti
Alanya’da Ressam Yağcı, Alanya Kültür Merkezi’nde 28-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenen sergiye tüm Alanya halkını davet etti.Alanya’da ressam sanatçıları eserlerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
YAŞAM Haberi
Alanya halkını sergiye davet etti

Ressam Havva Yağcı’nın 28-30 Kasım tarihleri arasında düzenlediği serginin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılışına Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılışında konuşan Başkan Erdem ise, “Ressam Havva Yağlı'nın resim sergisinin açılış kurdelesini kestik. Bu güzel sergiyi Alanya'mıza kazandıran Havva hanımı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.


‘SANAT İYİLEŞTİRİR’
Resim sergisi hakkında Alanya Posta Medya ekibine değerlendirmelerde bulunan ressam Yağcı, “ Sergimiz Alanya Kültür Merkezi’nde 28-30 Kasım tarihleri arasında sanatseverlerimize ve ziyaretlerimize açık olacak. Açılışımıza ALTSO Başkanımız Eray Erdem’ e katıldı. Sergimiz karma temalar üzerinde işlendi. Her alanda çizimlerim mevcut. Bence böyle sergiler kaçırılmamalı. İnsanlarımızın her anlamda ufkunu genişletir. Sanat her alanda çok güzel bir şey sanatın tedavi edici etkisi vardır. Bu sebeple tüm Alanya halkını sergimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0