00
Haber Detayı
19 Ekim 2021 - Salı 15:35
 
Alanya’da kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı!
Alanya’da egzozu açık olarak gürültü yapan, yüksek sesle müzik dinleyen, yaya geçidinde ilerleyen, kask takmayan ve kurallara uymayan sürücülere yönelik yapılan denetimlerde toplam 540 bin TL cezai işlem uygulanırken, 156 araç ise trafikten men edildi.
ASAYİŞ Haberi
Alanya’da kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı!

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçede son zamanlarda artış göstermeye başlayan egzozu açık olarak gürültü yapan, yüksek sesle müzik dinleyen, yaya geçidinde ilerleyen, kask takmayan ve sürücülerin engellenmesine yönelik çalışma başlattı. 


Trafik Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı resmi ve sivil çok sayıda polis, egzozu açık olarak gürültü yapan, yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden yaya yolunda ilerleyen ve kask yapmayan motosiklet ile otomobil sürücüleri yönelik denetimler gerçekleştirdi. 


POLİS 15 GÜNDE 4 BİN 333 ARAÇ DENETLEDİ 
İlçenin farklı noktalarında 15 gün süren denetimlerde 4bin 333 araç kontrol edilirken, motosiklet sürücülerine 220 bin TL, otomobil sürücülerine 320 bin TL olmak üzere toplam 540 bin TL cezai işlem cezai işlem uygulandı.  


DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDECEK 
Eksik evrakı bulunan ve kurallara uymayan 46’si motosiklet, 110 otomobil olarak 156 araç ise trafikten men edildi.  Yapılan denetimlerin sivil ve resmi trafik ekipler tarafından aralıksız süreceği belirtildi.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0