00
Haber Detayı
02 Temmuz 2023 - Pazar 20:55
 
MHP Alanya İlçe Başkanı Sünbül'den AKP'ye Gözdağı
Meclis üyelerinin Cumhur İttifakı’mıza olan bağlılıklarını gözden geçirmeli MHP Alanya İlçe Başkanı Sünbül, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde yaşanan yoğunluktan dolayı meydana gelen bir takım geçici olumsuzluklar üzerinden yerel yönetimlere yönelik eleştirilere yanıt verdi. Algı operasyonlarına değinen Sünbül, “Görüyor ve notumuzu alıyoruz” derken AK Parti İlçe Başkanı Toklu’ya da Cumhur İttifakı hatırlatmasından bulundu.
SİYASET Haberi
MHP Alanya İlçe Başkanı Sünbül'den AKP'ye Gözdağı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde Bodrum'dan Alanya'ya kadar yaşanan yoğunluktan dolayı meydana gelen bir takım geçici olumsuzluklar üzerinden yerel yönetimlere yönelik eleştirilere yanıt verdi. Alanya Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş'in AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından basına iletilen belediyeye yönelik açıklamalarına da atıfta bulunan Sünbül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'ya "Belediyemizin AK Partili meclis üyelerinin Cumhur İttifakı’mıza olan bağlılıklarını gözden geçireceğine inancımız tamdır" diyerek seslendi.
 
BAŞKAN YÜCEL VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLER
Sünbül açıklamasında şu ifadelerde bulundu: “Alanya’mızda birlik ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı acısıyla tatlısıyla bir Kurban Bayramı'nı daha geride bıraktık. Bu bayram yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihleri yine Alanyamız olmuştur. Kendi nüfusunun 4 katı misafiri ağırlayan Alanyamız büyük bir olumsuzluk yaşanmadan 9 günlük bayram tatili huzur ve güven içinde tamamlanmıştır.
 
9 günlük bayram tatili süresince mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan Jandarmamıza, emniyetimize, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel başta olmak üzere, zabıta, temizlik işleri ekiplerimize ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.
 
“GÖRÜYOR VE NOTUMUZU ALIYORUZ”
Öte yandan bayram süresince sosyal medya üzerinden bir takım çevreler tarafından bilinçli bir şekilde Alanya Belediyemiz hedef alınarak, sorumsuz vatandaşlar tarafından münferit yaşanan olumsuzlukların sorumlusu olarak gösterilmeye, iftira ve hamaset dolu sözlerle alçakça saldırıldığını gördük. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız da gördükleri bu haksız eleştiri ve saldırılara cevaplarını net bir şekilde vermişlerdir.
 
Alanyamız, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel Başkanlığında Türkiye’ye örnek olan proje ve hizmetleri ile ülke gündeminde yer tutarken, kim olduklarını iyi bildiğimiz kapitalin gücü ile istediklerini söyleyeceklerini, yazdırabileceklerini zanneden, düne kadar Cumhur İttifak’ının tüm nimetlerinden faydalanan koltuk meraklılarının algı operasyonlarına vatandaşımız asla itibar etmeyecektir.
 
Algı operasyonlarına kapılanların veya bilerek, isteyerek, bu güruhun değirmenine su taşıma çabası içerisinde olanları da görüyor ve notumuzu alıyoruz.
 
SÜNBÜL'DEN CUMHUR İTTİFAKI HATIRLATMASI
‘Cumhur İttifakı’, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülkenin ve milletin bekası göz önüne alınarak kurulmuş, ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefi etrafında kenetlenilmiş, hesapsız ve pazarlıksız gönül birlikteliğinin adıdır. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ‘İttifakımız çıkara değil tertemiz milli hedeflere bağlı ve millete hizmet aşkına dayalıdır. Bilinmelidir ki Cumhur İttifakı kutlu varlığını güçlü bir şekilde muhafaza ve müdafaa edecektir. Hiç kimse Cumhur İttifakı üzerinde spekülasyona tevessül etmemelidir.’ sözlerini özümseyen teşkilatımız bu düsturla hareket etmektedir.
 
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0