00
Haber Detayı
10 Nisan 2023 - Pazartesi 10:16
 
İşte Alanya’nın listelerdeki yeri
Antalya Milletvekili Aday listelerinde Alanya’dan isimlerin yeri de belli oldu. Bakan Çavuşoğlu, AK Parti’den yine ilk sırada yer alırken 7’nci sırada sürpriz bir şekilde Müftüoğlu yer aldı. MHP’den 7’nci sırada Oğuzhan Çelik, CHP’den Murat Özçelik 7’nci, Müge Gezginci Ünsal 16’ncı sırada yer alırken İYİ Parti’den hiçbir isim listede yer almadı.
SİYASET Haberi
İşte Alanya’nın listelerdeki yeri

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde milletvekili adaylisteleri açıklandı. AK Parti’de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Milletvekili listesinin ilk sırasında yer alırken sürpriz bir şekilde Kuddusi Müftüoğlu da 7’nci sırada listeye girdi. Alanya’dan aday adaylık başvuru yapan isimler ise listeye giremedi.  
 
 
İYİ PARTİ’DE HİÇBİR İSİM YOK 
MHP’de Alanya’dan Oğuzhan Çelik, 7’nci sırada listeye girerken de CHP’de de Alanya’dan Murat Özçelik 7’nci sırada, Müge Gezginci Ünsal ise 16’ncı sırada yer aldı. CHP Antalya Milletvekili Aday listesinde 5 ve 6’ncı sırada Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nden de isimler yer aldı. İYİ Parti’nin listesinde ise Alanya’dan aday adaylık başvuru yapan hiçbir isim yer almadı. Memleket Partisi’nin listesine ise Alanya’dan 5’inci sırada Emre Ergin, 6’ncı sırada Serdar Güzel girdi.
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0