00
Haber Detayı
13 Ağustos 2021 - Cuma 17:39
 
Cinci Hoca Jandarma'ya Çarpıldı
Alanya İlçesi’nde cin çıkarma seansı yaptığı ve bu esnafa iki kadını taciz ettiği iddia edilen şüpheli jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ASAYİŞ Haberi
Cinci Hoca Jandarma'ya Çarpıldı

Alanya’da biofizik ve cin çıkarma gibi işlerle ilgilendiği iddia edilen H.A. (38) isimli şüphelinin H.K. (32) ve G.G. (46) isimli kadınları taciz ettiği ve ilişkiye girmeye zorladığı, bunun üzerine söz konusu kadınların şüpheli hakkında jandarmaya giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. 


Bir süredir kendisinde cin olduğu iddiasıyla sözde cinci hoca H.A.’ya giden H.K. isimli kadın, eşiyle gittiği yerde şüpheli tarafından elle tacize uğradığını daha sonra da kendisiyle ilişkiye girmek istediği ve bunu reddettiği için sözde hoca tarafından tehdit edildiğini ifade etti. 


H.K., sözde hocanın kendisini ilişkiye girmeye zorladığını kabul etmezse kendisine ve ailesine cinleri musallat edeceği şeklinde tehditler ettiğini, telefonundan engellemesine rağmen başka numaralardan arayarak rahatsız etmeye devam ettiğini beyan etti. 


Daha sonra sözde cinci hoca H.A.’nın seans uyguladığı G.G. isimli kadını da aynı şekilde taciz ettiği iddia edilirken, H.K.’yı kendisine ayarlamazsa ona da cinleri musallat edeceği şeklinde tehdit ettiği öğrenildi. Daha fazla tehditlere dayanamayan kadınlar eşleriyle birlikte Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine giderek sözde cinci hoca H.A. hakkında şikayette bulunurken, şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 


Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince cinsel taciz suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0