00
Haber Detayı
30 Ocak 2021 - Cumartesi 17:15
 
Burası Antalya, Ne maske ne de mesafe! Koronavirüs önlemlerini hiçe saydılar
Vaka sayılarındaki yükselişin gündemde olduğu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarı üstüne uyarı yaptığı bugünlerde Antalya'daki asker eğlenceleri sırasında tüm kuralların hiçe sayılması endişeleri artırdı.
GÜNDEM Haberi
Burası Antalya, Ne maske ne de mesafe! Koronavirüs önlemlerini hiçe saydılar

Antalya'nın farklı ilçelerinde dün gece koronavirüse yönelik alınan tedbirler ihlal edilerek asker eğlenceleri düzenlendi. Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı'nda araçlarını durduran gençler, cadde ortasında göbek atarak oynadı.

 

Temizlik, sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı görüntülerin benzeri Kepez ilçesinde de kameralara yansıdı. Varsak Mahallesi'nde akan trafikte otomobillerini durduran gençlerden bazılarının silah ile havaya ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Antalya Otogarı'nda da askere giden gençlerin uğurlanması sırasında maske takılsa da sosyal mesafeye uyulmadığı görüldü. Askere gönderilen genç kucaklanıp havaya fırlatıldı. Muratpaşa ilçesinin Gebizli Mahallesi'ndeki bir sokakta da gençler, asker eğlencesi düzenledi. Yol ortasında karşılıklı göbek atıldı. Vatani görevi için askere gidenlerin ve arkadaşlarının kısıtlamayı ihlal eden bu görüntüleri cep telefonu kameralarına anbean yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0