00
Haber Detayı
16 Nisan 2024 - Salı 12:08
 
Alanya Seçimlerin Faturası Kime Kesilecek
Başarısızlığın karnesi kime verilecek 31 Mart seçimlerinde Alanya AKParti 20 bin seçmenini kaybetmesi ve seçimlerden belediye başkanlığını kaybeden Cumhur ittifakında partinin kurulduğu günden buyana en başarısız yönetimi sergiledi.Alanya bu sonucun ardından gözler ilçe teşkilatına çevrildi.
YAŞAM Haberi
Alanya Seçimlerin Faturası Kime Kesilecek

AK Parti İlçe Kongresi, önümüzdeki aylarda yapılacak. AK Parti'de Tavlı'nın devam edip, etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, başkanlık için  isimler gündeme geliyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçlar sonrası Türkiye’de 81 İl ve İlçelerde revizyona gitmesi bekleniyor.


19 İSİMDEN 17’Sİ SEÇİMİ KAYBETTİ
Cumhur İttifakı olarak girilen Antalya Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçenin kaybedilmesi sonrası İl Başkanı Ali Çetin ile 19 ilçeden 17’sinin İlçe Başkanı’nın değişip, değişmeyeceği ise önümüzdeki aylarda yapılacak kongrelerde netlik kazanacak.


GÖZLER TAVLI’DA
AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Şarani Tavlı’nın devam edip, etmeyeceği kongre öncesi netlik kazanacak. Tavlı ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı için önemli 3 isim de gündemde. AK Parti’de Nurettin Uludağ, Cemal Yeniacun ve Şeref Oktay’ın ismi de başkan adayları arasında geçiyor. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0