00
Haber Detayı
29 Nisan 2024 - Pazartesi 07:24
 
MATOB: Manavgat Turizm Birliği Güçlü Kadrosuyla Toplantılara Hazır
MATOB Başkanı Salih SARIKAMIŞ faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz, kısa bir süre önce güçlü bir kadro ile yeniden yapılandırdığımız komitelerimiz, Manavgat Turizm Otelciler ve İşletmeciler Birliği olarak, Ramada Resort Side'da gerçekleştirilecek olan 1. Denetim Kurulu ve Housekeeping Komite toplantılarına hazırlanıyor.
TURİZM Haberi
MATOB: Manavgat Turizm Birliği Güçlü Kadrosuyla Toplantılara Hazır

Denetim Kurulu toplantısında, birliğimizin Operasyonel süreçlerinin etkin bir şekilde Kalite yönetim sistemlerinin yönetilmesi için önemli kararlar alınacak. Bu toplantıda, Denetim Kurulu Başkanı Nezahat Kaymak liderliğinde, birliğimizin geleceğine yönelik stratejik adımların değerlendirilmesi ve uygulanması planlanmaktadır.


Aynı zamanda, 1. Housekeeping Komite Toplantısı'nda ise, otelcilik ve işletme alanında hijyen, temizlik ve kalite standartlarının belirlenmesi ve bu konularda etkin bir çalışma planının oluşturulması hedeflenmektedir. Housekeeping Komite Başkanı Gülin GÖRO önderliğinde gerçekleştirilecek bu toplantıda, sektördeki en iyi uygulamaların paylaşılması ve birlik üyelerinin bu konularda güncel bilgilere erişimini sağlayacak çalışmaların ele alınması planlanmaktadır.


MATOB Başkanı SARIKAMIŞ ‘’Manavgat'ı dünya çapında bir marka haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte, birliğimizin etkin ve önemli bir rol oynamasına olanak sağlayacak stratejik adımları atmaya devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen turizm sektöründe Manavgat'ın potansiyelini en üst düzeyde kullanarak, uluslararası arenada adından söz ettiren bir Marka Şehir haline gelme yolunda ilerliyoruz.

 

MATOB olarak, sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip ediyor, üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlikte daha güçlü, daha etkili ve daha sürdürülebilir bir turizm endüstrisi için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.

 
Bu önemli toplantının başarılı geçmesini diler, birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılar elde etmeyi hedeflerken, Manavgat'ı dünya çapında tanınan bir turizm markası haline getirme yolunda emin adımlarla ilerlediğimizi belirtmek isteriz.’’

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0