00
Haber Detayı
29 Nisan 2024 - Pazartesi 21:46
 
Uçuruma Düşen İneği Kurtarmak İçin İHH Ekibi Çalışıyor
Alanya İHH arama kurtarma ekibi yaylaya giden bir kamyonetten düşen ineğin uçuruma yuvarlandığı ihbarla harekete geçerek kurtarma çalışması başlattı.
YAŞAM Haberi
Uçuruma Düşen İneği Kurtarmak İçin İHH Ekibi Çalışıyor

Alanya İHH arama kurtarma ekibi, yaylaya giden bir kamyonetten düşen ineği uçuruma yuvarlandığı ihbarı üzerine kurtarmak için harekete geçti. İneğin düştüğü alanda arama çalışmalarına başladılar. İnek, önce araçtan düşmüş, ardından yoldan aşağı 400 metrelik kuş yuvası bölgesinde yaralı olarak bulundu. Kurtarma ekibi operasyon başlatarak çalışmalara devam ediyor. 

Mustafa Çapan yaylaya giden komşusundan ineğinide götürmesini istedi İneği yayalaya götüren komşusunun kullandığı kullandığı kamyonetten düşen inek uçuruma yuvarlandı Alanya İHH arama kurtarma ekibine haber verilmesi üzerine olay yerine gelerek ineği düştüğü alanda arayamaya başlandığı Göktepe yaylasına giderken araçtan düşmüş daha sonra yoldan aşağı 400 mt kuşyuvası bölgesinde uçurumda yaralı bulundu.Yaralı ineği bulan kurtarma ekibi operasyon başlatarak çalışmalara başladı.

Alanya İHH arama kurtarma ekip başkanı Ramazan başkan Kuşyuvasında araçtan düşen inek kuşyuvasından 400 mt yaralı olarak bulduk çıkarma operasyonu devam ediyor Daha kurtaramadık çalışıyoruzz sabaha kadar sürer sarp bölge bilgisini verdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0