00
Haber Detayı
23 Ekim 2021 - Cumartesi 08:42
 
Xperia çevre bilincini aşılıyor
Xperia Hotels grubu, çevre bilincini aşılamak ve farkındalık yaratmak adına 'çevre etkinlikleri' düzenledi
YAŞAM Haberi
Xperia çevre bilincini aşılıyor

Xperia Hotels grubu, çevreye olan duyarlılığını her fırsatta göstermeye devam ediyor. Antalya bölgesinde bir ilki gerçekleştirip, güneş enerjisinden elektirik üreten ilk tesis olarak hafızalara kazınan Xperia Hotels grubu, çevre bilincini aşılamak adına çevre etkinlikleri düzenledi.  


Misafirleri ve personelleri ile birlikte Xperia Hotels grubu, güneş enerji sistemini yerinde inceleyerek, yatırımın çevreye olan faydalarından bahsetti. Mavi bayrak etkinlikleri adı altında personelleri ve misafirleri ile birlikte çevre etkinlikleri de gerçekleştirildi. Gerçekleşen etkinlikte sıfır atık uygulamasının hayattaki önemini vurgulanırken, fidan dikimi ve çevre temizliği yapıldı.


Xperia Hotels grubu,  önce personelleri ile birlikte fidan dikip gelecek nesillere nefes olabilmek amacıyla etkinlik gerçekleştirdi. Daha sonra ise misafirleri ve personelleri ile birlikte Kleopatra Plaj temizliği yapıp, deniz içerisinden çıkan atıkları da topladılar. Etkinlik sonunda personeller ve misafirlere yöresel lezzetlerden olan Kayseri Mantısı ikram edildi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0