00
Haber Detayı
27 Mart 2023 - Pazartesi 13:23
 
İranlılar İlyas Yalçıntaş İle Coştu
Antalya’da turizm hareketliliği başlarken, İranlılar Nevruz'u Alanya'da Haydarpasha Palace Hotel'de İlyas Yalçıntaş ile kutladı. İran'da büyük bir beğeni ile tanınan ve dinlenen İlyas Yalçıntaş'ın konserine İranlı turistler büyük ilgi gösterdi.
YAŞAM Haberi
İranlılar İlyas Yalçıntaş İle Coştu

Sözleri ve bestesi kendisine ait olan “İncirler olana kadar” parçası ile ün yapan ve son dönem büyük ilgi gören İlyas Yalçıntaş yaklaşık iki saatlik performansı ile konsere katılanları coşturdu.

Haydarpasha Palace Otel yönetim kurulu üyesi ve operasyon müdürü Anıl Sözen başarılı bir organizasyona imza attıklarını söylerken, “Otelimizi mart ayı başında açtık. Bu dönem Nevruz dönemi. İran ile çalışan acentelerimiz bu dönemi özellikle bölgemiz Alanya açısından daha verimli kullanıyorlar. Çok sayıda İranlı Alanya’da tatil yapıyor. 


Otelimizi tercih edenler de oldukça memnunlar. Son dönem Türk pop müziğinde zirvelere doğru hızla tırmanan genç sanatçı İlyas Yalçıntaş, özellikle İran da oldukça tanınan ve parçaları da dinlenen bir isim. Bizde Haydarpasha Palace Hotel olarak hem İranlı misafirlerimize hem de İlyas Yalçıntaş’a ev sahipliği yaptık. Gösterilen ilgi de hayli büyük oldu” diye konuştu. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0