00
Haber Detayı
09 Eylül 2022 - Cuma 17:10
 
Hekim Hizmet Odası Açıldı
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi; hekimler arası birlik ve beraberliği, iletişimi arttırmak, ekip ruhunu hissettirmek adına hekim odası oluşturuldu. Tüm hekimlerin bir arada olup birlikte zaman geçirebileceği odanın açılışında hekimler bir araya geldi.
SAĞLIK Haberi
 Hekim Hizmet Odası Açıldı

Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan açılışta yaptığı konuşmada, ”Tüm hekimlerimiz büyük bir özveri ve fedakârlıkla görevini yerine getirmektedir.  Biz de hastane yönetimi olarak hekimlerimizin bir arada olabileceği bir yer tahsil ettik. Onların konforunu düşünerek hazırladığımız odamızda bağışçılarımızın katkıları ise yadsınamaz.  


Onlara bir kez daha teşekkür etmek isterim. Bu oda; hekimlerimiz birbirlerini daha iyi tanıyabilecekleri, iletişim halinde olarak hastaları hakkında rahatça görüş alışverişinde bulunabilecekleri, nöbetlerde rahatça dinlenebilecekleri bir yer oldu. Bizler birlik beraberliğin ve mutluluğun paylaştıkça arttığına inanmaktayız. Yirmi dört saat boyunca sağlık hizmeti vermekte olan, insan sağlığı için saniyelerle savaşan hatta kendi hayatından ödün veren bütün sağlıkçılarımıza bir kez daha teşekkür etmek isterim. Odamız hayırlı olsun“ diye konuştu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0