00
Haber Detayı
18 Mart 2024 - Pazartesi 20:15
 
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümü Anma Programı Düzenlendi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi Anma programına katıldı. 18 Mart Şehitler günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü anma programı Alanya Kültür Merkezinde gerçekleşti. Hüseyin Girenes Fen Lisesi tarafından düzenlenen programda ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
YAŞAM Haberi
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale  Zaferinin 109. Yıl Dönümü Anma Programı Düzenlendi

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından açılış konuşması ve  Hüseyin Girenes Fen Lisesi tarih öğretmeni Yıldırım Güzel  tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Konuşmalardan sonra Kuyularönü Cami İmam Hatibi Adem Yağcı tarafından şehitlerimizin ruhu için kuran tilaveti okundu.


Ardından Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yücel, Başsavcı Celal Tekin ve Protokol tarafından; resim, şiir ve kompozisyon alanlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninden sonra Hüseyin Girenes Fen Lisesi okul yönetimi ve öğrenciler tarafından Çanakkale Oratoryo gösterisi düzenlendi. 


Program  kum sanatları sanatçısı Tarkan Köylü tarafından gerçekleştirilen kum sanatları gösterisi ve Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan Birileri Var Alanya Şehitleri isimli belgeselin izlenmesiyle sona erdi. 
Programa Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Protokol Üyeleri, Şehit yakınları, Gaziler, Siyasi partiler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0