00
Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 15:42
 
Gürkan Yılmaz’a sert tepki: Hiçbir zaman CHP’li olamamıştı!
Daha önce Özçelik’i destekleyen ancak seçime 4 gün kala Şahin’i desteklediğini açıklayan Gürkan Yılmaz’ın CHP’ye yönelik ithamlarına CHP Alanya İlçe Teşkilatı’ndan sert tepki geldi. İlçe teşkilatının açıklamasında Yılmaz’ın aday olduğu hiçbir seçimde destek göremediğini, hiçbir zaman CHP’li olamadığı ve meclis listesine giremediğini öğrendiği an rakip adayla görüşemeye başladığı ifade edildi.
YAŞAM Haberi
Gürkan Yılmaz’a sert tepki: Hiçbir zaman CHP’li olamamıştı!

CHP’de gençlik kollarına, delege listesine, meclis üyeliğine aday olan ancak seçilemeyen Gürkan Yılmaz’ın seçimlere birkaç gün kala İYİ Parti Adayı Mehmet Şahin’i destekleme kararını aldığını açıklaması CHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından sert tepkiyle karşılandı. CHP’nin adayı olarak Osman Özçelik’in açıklanmasının ardından desteğini bildiren ancak seçime dört gün kala kağıda yazılmış metni okuyarak sosyal medyada yayınladığı videoda Şahin ile aynı cümleleri kuran Yılmaz, CHP’ye bir takım ithamlarda bulundu. 


Toplumsal algıyı yönlendirmek için hazırlanan açıklamaya CHP Alanya İlçe Teşkilatı’ndan yanıt geldi. CHP yanıtında şu ifadeleri kullandı: “Değerli Hemşerilerimiz, Gürkan Yılmaz isimli bir şahıs tarafından partimize ve yöneticilerimize yönelik bir takım suçlamalar yapılarak, adı geçenin bir başka partinin belediye başkan adayını desteklediğine dair video mesajı kamuoyuna yansımıştır.


Adı geçen şahıs, partimizin seçimli kongrelerinde aday olduğu ya da desteklediği hiçbir seçimi kazanamamış, kayıtlı olduğu mahalleden delege dahi seçilememiştir. Yaşam tarzı itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi değerlerini, etik ilkelerini, kurumsal işleyişini hiçbir zaman içselleştirememiş, bu nedenle herkesten ve her şeyden şikayet eden bir profil olarak değerlendirilmiştir.
Son olarak Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuş, listeye giremediğini öğrenince halen desteğini açıkladığı belediye başkan adayıyla görüşmeye başladığı öğrenilmiştir. Bu tasarrufu yine kazanacak adaydan uzaklaşma tercihi olarak değerlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0