00
Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 21:35
 
Emniyet Müdürlüğü Öğrenciler ile Birlikte Fidan Dikti
Antalya il emniyet müdürlüğü Yangın, sel, deprem gibi doğal afetleri sıkça yaşadığımız günümüzde, küresel iklim değişikliği ve bilinçsiz tüketim ile birlikte; havanın, suyun ve toprağın oluşturduğu güzelliklerimizin korunması oldukça önem kazanmıştır.
YAŞAM Haberi
Emniyet Müdürlüğü Öğrenciler ile Birlikte Fidan Dikti

Bu nokta da ağaçlar ve ormanlar; oksijen kaynağımız olması ve sel, deprem ve erezyonda kökleriyle toprağı tutması ile; birçok doğal afeti önlemekte ya da verdiği zararı azaltabilmektedir. Bizler de yaşanabilir bir dünya için atalarımızın emaneti ormanları ve yeşili çoğaltarak gelecek nesillere bırakmalıyız.


Kumluca ilçesinde, çocuk ve gençlerimize örnek olmak, gelecek nesillerimize ağaçlandırılmış yeşil bir ülke miras bırakmak amacıyla, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaklaşık 500 kişinin katılımı ile fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Tarımın merkezi Kumlucamızı ağaçlarla bir kat daha güzelleştirmek için, gönlümüzde yeşerttiğimiz fidanları toprakla buluşturduk. Toprağın da zevkini yaşayan çocuklarımızla diktiğimiz fidanların ilk can suyunu birlikte verdik. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0