00
Haber Detayı
10 Aralık 2021 - Cuma 18:36
 
Dim'de halı saha turnuvası başladı
Dim bölgesindeki mahallelerin gençleri bu yıl ikincisi düzenlenen Dim Mahalleleri Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yeniden bir araya geldi. Turnuvanın açılışında Belediye Başkanı Yücel ve MHP İlçe Başkanı Türkdoğan da yer alarak gençlere başarılar diledi.
SPOR Haberi
Dim'de halı saha turnuvası başladı

Dimçayı bölgesinde bulunan 12 mahallenin gençleri 2. ’nda bir araya geldi. Akçatı, Uğurlu, Bucak, Bıçakçı, Üzümlü, Öteköy, Taşbaşı, Dim Alacami, Gümüşkavak, Kuzyaka , Yalçı ve Uzunöz mahallelerini kapsayan turnuvada gençler şampiyonluk kupasını kazanmak için mücadele edecek. MS Saç Tasarım (Kuaför) Sahibi Mustafa Sucu ve Alanya Belediyesi Personeli Ali Özcan tarafından organize edilen turnuvanın açılış organizasyonu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da katıldı. 


Turnuvada gençleri yalnız bırakmayan Başkan Yücel, mücadele eden tüm takımlara başarılar diledi. Gençler arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada karşılaşmalar ALKÜ Kampüsü içinde bulunan halı sahada oynanmaya devam edecek.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0