00
Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 09:50
 
Demir Başkan Yorulmak Nedir Bilmiyor
Mevlüt Demir, Alanya Belediye Başkan Adayı Olarak Göreve Hazırlanıyor Alanya’da yerel seçimler yaklaşırken, dikkat çekici bir isim ön plana çıkıyor: Mevlüt Demir. Gelecek Partisi’nin Alanya Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Demir, Alanya’nın doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek amacıyla bu göreve talip olduğunu belirtti.
YAŞAM Haberi
Demir Başkan Yorulmak Nedir Bilmiyor

Gelecek partisi Alanya Belediye Başkan adayı Mevlüt Demir ve çalışma arkadaşları gece gündüz demeden Alanya'nın  her karış noktasında vatandaşları ziyaret ederek neden belediye başkan adayı olduğunu ifade ederek Alanya bizim doğduğumuz yer çalmayacağız çaldırmayacağız Alanya'ya hizmet edeceğiz ifadesinde bulunuyor. 


Alanya belediye başkanlığına ilk ismi açıklanan ve o tarihden bu yana hiç durmadan vatandaşın karşısına çıkarak seçim çalışmalarını yürüten Mevlüt Demir ziyaretleri sırasında başkanım siz hiç yorulmazmısınız sorusuna maruz kalırken Başkan adayı demir Demokrasi mücadelesi veriyoruz yorulmak haddimizemi cevabını veriyor.


Seçim Çalışmaları ve Vatandaş Ziyaretleri
Demir ve çalışma arkadaşları, gece gündüz demeden Alanya’nın her karış noktasında vatandaşları ziyaret ediyor. Neden belediye başkan adayı olduğunu anlatan Demir, “Alanya bizim doğduğumuz yer. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Alanya’ya hizmet edeceğiz” ifadesinde bulunuyor. Ayrımcılık olmadan, herkese eşit bir belediye yönetimi hedefleyen Demir, Alanya’nın yarınları için destek çağrısında bulunuyor.


Alanya’nın Geleceği İçin Destek Olun!
Demokrasi mücadelesi veren Mevlüt Demir, Alanya’nın geleceği için adil bir yönetimle hizmet etmeyi amaçlıyor. Siz de yarınlarımızın geleceği için destek olmak isterseniz, sandıklarda Alanya için adil bir tercih yapabilirsiniz. Unutmayın, çalmadan çaldırmadan, Alanya’nın geleceği için hep birlikte hareket edebiliriz.


Kimdir Mevlüt Demir?
Eski Emniyet Müdürü olan Mevlüt Demir, kırk yıl boyunca devlete hizmet etti. Vatan borcunu ödediğini düşünen Demir, şimdi sıra doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek için Alanya’nın geleceği için adaylığını koyan Demir, halkın takdirini kazanarak Demir Adam diye anılıyor.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0