00
Haber Detayı
29 Mart 2024 - Cuma 17:09
 
Alanyaspor Öğrencilerle Buluştu
‘Alanyasporum Okulumda’ projesi kapsamında kulup başkanı Hasan Çavuşoğlu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, futbolcular Furkan Bayır, Richard Coelho ve Nuno Lima Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.
YAŞAM Haberi
Alanyaspor Öğrencilerle Buluştu

Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi öğrencileri, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu ve futbolcularımızı coşkuyla karşılayarak yoğun ilgi gösterdi.


Etkinlik, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Sevimlier’in açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye davet edilen proje yürütücüsü Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, iyi günde olduğu gibi kötü günde de Corendon Alanyaspor'un yanında olmaya devam edeceklerini belirterek projenin amacına ilişkin konuşmalar yaptı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu dile getirdi.


Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi İbrahim Sevimlier’e formamızı takdim etti. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile öğrenciler de Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve futbolcularımıza çiçek verdi. Futbolcularımız, öğrencilerin forma, atkı ve diğer ürünlerini imzalayarak fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0