00
Haber Detayı
29 Ocak 2024 - Pazartesi 14:07
 
Alanyaspor İstanbul’dan dönemeyecek
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 24. ve 25. haftalarında İstanbul'da zorlu maçlara çıkacak. Turuncu-yeşilli ekip, önce Kasımpaşa ile sonra da Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.
SPOR Haberi
Alanyaspor İstanbul’dan dönemeyecek

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Corendon Alanyaspor, kendi evinde Pendikspor ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı. Ligde 12. sırada bulunan Alanyaspor, bu beraberlikle puanını 27'ye çıkardı. Fatih Tekke'nin talebeleri, ligdeki iki önemli maç için İstanbul'a gidecek.


Alanyaspor, 24. hafta maçında 4 Şubat Pazar günü Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Kasımpaşa, ligde 10. sırada yer alıyor ve Alanyaspor ile arasında sadece iki puan fark var. Bu maç, iki takım için de alt sıralardan uzaklaşmak adına büyük önem taşıyor.


Alanyaspor, 25. hafta maçında ise 11 Şubat Pazar günü liderlik yarışındaki Fenerbahçe ile Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Fenerbahçe, ligde 48 puanla ikinci sırada bulunuyor ve şampiyonluk için mücadele ediyor. Alanyaspor ise bu maçta sürpriz yaparak rakibini zorlamak istiyor.


İki haftalık İstanbul deplasmanının ardından Alanyaspor, 26. hafta maçında kendi sahasında Adana Demirspor ile oynayacak. Adana Demirspor, ligde 14. sırada yer alıyor ve küme düşme tehlikesi yaşıyor. Alanyaspor ise bu maçı kazanarak ligde rahat bir nefes almak istiyor.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0