00
Haber Detayı
04 Şubat 2024 - Pazar 19:04
 
Alanyaspor haftayı puansız kapattı
Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Alanyaspor, konuk olduğu Kasımpaşa’ya 2-1’lik skorla mağlup oldu. Maçın ilk yarısında iki takım da gol fırsatları buldu. 3. dakikada Kasımpaşa sol taraftan korner kullandı. Aytaç Kara'nın pasında Hajradinovic'in ortasında Porozo altıpas çizgisinde kafayı vurdu. Kaleci Ertuğrul topu son anda çıkardı.
SPOR Haberi
Alanyaspor haftayı puansız kapattı

21. dakikada Hajradinovic'in ara pasında Fall sağ kanattan ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu çekti. Ertuğrul yine gole izin vermedi. 28. dakikada Balkovec sol taraftan serbest vuruş kullandı. Furkan Bayır ceza sahasına ortaladı. 


Porozo ters bir kafa vuruşu yaptı ve topu kendi kalesine gönderdi. 0-1 36. dakikada Kasımpaşa sağ taraftan korner kullandı. Savunma topu uzaklaştırdı. Gökhan Gül penaltı noktasının gerisinden gelişine vurdu. Top direğe çarparak ağlara gitti. 1-1


Maçın ikinci yarısında Kasımpaşa daha etkili oldu. 50. dakikada Oğulcan Çağlayan savunmanın arkasına sarktı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu çekti. Ertuğrul topu iki hamlede kontrol etti. 58. dakikada Oğulcan Çağlayan'ın pasında Aytaç Kara ceza yayının solundan şutunu çekti. 


Ertuğrul topu kurtardı. 59. dakikada Winck sağ kanattan ceza sahasına girdi ve altıpasa sert bir orta yaptı. Ertuğrul topu çeldi ama Aytaç Kara'nın önüne düştü. Balkovec topu uzaklaştırmak istedi ama Da Costa topu aldı ve Fall'a pasını verdi. Fall kale önünde boş durumda topu ağlara gönderdi. 


2-1 84. dakikada Carlos Eduardo savunmanın arkasına sarktı ve sağdan ceza sahasına girdi. Topu içeriye çevirdi ama Fer'in şutunda top üst direkten döndü. 90+6. dakikada Balkovec sol taraftan ortasını yaptı ve Sisto arka direkte kafayı vurdu ama kaleci Emre Yanar topu kornere çeldi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0