00
Haber Detayı
29 Ağustos 2021 - Pazar 06:06
 
Alanyaspor'dan Hatay'da ağır yenildi: 5-0
Süper Lig'de bugün Atakaş Hatayspor'a konuk olan Aytemiz Alanyaspor, sahadan 5-0'lık ağır bir yenilgi ile ayrıldı. Turuncu yeşilli ekip, Süper Lig tarihinde ilk kez 2 maçta kalesinde 9 gol birden gördü
SPOR Haberi
Alanyaspor'dan Hatay'da ağır yenildi: 5-0

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Atakaş Hatayspor ile bu akşam deplasmanda karşılaştı. Turuncu yeşilliler farklı Altay yenilgisini unutturmak için bu mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıktı ancak beklemediği ağır bir yenilgi daha aldı. 


Hatayspor'a 5-0 kaybeden Alanyaspor, taraftarlarını şok etti. Ev sahibi Hatayspor'un ilk dakikalardaki baskısına boyun eğen Alanyaspor, henüz 4. dakikada Traore'nin golü ile 1-0 geriye düştü. Hatayspor, 17. dakikada Lobzhanidze ile farkı 2'ye çıkardı. Üst üste yediği gollere 2-0 geriye düşen ve farkı azaltmak için çabalayan Alanyaspor, 41. dakikada Riberio'nun golüne de engel olamayınca ilk yarıda soyunma odasına 3-0 geride girdi.


DEĞİŞİKLİKLER ETKİ ETMEDİ

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ikinci yarıya 2 değişiklik birden yaparak girdi. Noavis ve Leroy Fer'i oyundan alan genç çalıştırıcı, Ahmed Ildız ve Wilson Eduardo'yu sahaya sürdü ancak bu değişiklikler de sonucu değiştiremedi. Maçta son yarım saate 3-0 önde giren Hatayspor, El Kaabi ağlara gönderdiği golle skoru 4-0'a taşıdı. Mücadelede son sözü ise Kamara söyledi. 


Ceza alanı içinde topla buluşan Kamara, topu filelerle buluşturarak skoru 5-0'a getirdi ve maçın da skorunu tayin etmiş oldu. Alanyaspor bu mağlubiyetle 3 puanda kalırken, ev sahibi Hatayspor bu sezon ilk kez 3 puanla tanıştı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0