00
Haber Detayı
13 Ağustos 2021 - Cuma 17:36
 
Alanya Kalesi’nde yangın korkutu
Alanya Kalesi bölgesinde yangın çıktı.
ASAYİŞ Haberi
Alanya Kalesi’nde yangın korkutu

Alanya'da mayıs ayında kale yamacında çıkan yangınların ardından bu kez de iskele bölgesine bakan yamaçta yangın çıktı. Kısa sürede bölgeyi dumanlar kaplarken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için harekete geçti.

İtfaiye ekipleri yangına müdahalesinin ardından kısa sürede söndürüldü.

Alanya İlçesinde tarihi kalenin yamaçlarında bir evin çatısında çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Yangında evde büyük hasar oluşurken şans eseri yaralanan olmadı. 


Alanya Kalesi yamacında Çarşı Mahallesi’nde bugün saat 15.00 sıralarında bir evin çatısında yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirirken, olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiyesi, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yangına hızla müdahale eden ekipler içeri olduğu öğrenilen yaşlı kadın ve bir çocuğu dışarı çıkardı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, evlerin bir birine çok yakın olması nedeniyle vatandaşlar arasında kısa süreli panik yaşandı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangının elektrik kontağından çıktığı iddia edildi.

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0