00
Haber Detayı
05 Kasım 2021 - Cuma 19:12
 
Alanya'da öğrenciler ve yangın zedeler unutulmadı
Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği, bugün ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yardımı sağlamak ve yangınzedelere yardımda bulunmak için sergi düzenlendi.
YAŞAM Haberi
Alanya'da öğrenciler ve yangın zedeler unutulmadı

Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği, bugün anlamlı bir etkinliğe imza attı. Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurcan Okan, önderliğinde bugün Villa Okan’da 80 öğrenciye burs yardımı ve yangın yerlerindeki zarar gören vatandaşlar için sergi düzenlendi. Başkan Okan, etkinliğe katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti. 


Konuya ilişkin açıklama yapan Okan, “Pandemi nedeniyle uzun süredir hiç bir faaliyet yapamamıştık. Toplantılarımızı bile açık alanda gerçekleştiriyorduk. Geleneksel hale gelen yardımlaşma günlerini özlemiştik. Yeniden bir arada olduğumuz için çok mutluyuz. Sergimizde Alanya’nın meşhur dokuma kilimleri, minderler, yastıklar ve çeşitli aksesurarlar yerini aldı. 


Amacımız sergiden elde edilen gelirle 80 öğrenciye burs yardımı yapmak ve yangınzedelere yardımda bulunmak. Faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam etmeyi düşünüyoruz. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0