00
Haber Detayı
05 Nisan 2024 - Cuma 09:18
 
Alanya’da kahvehaneye uyuşturucu baskını
Alanya’da jandarma ekiplerince bir kahvehaneye yapılan baskında bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Yakalanarak tutuklanan 2 şüpheli Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktılar. Duruşma 15 Mayıs’a ertelendi.
ASAYİŞ Haberi
Alanya’da kahvehaneye uyuşturucu baskını

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan H.S. ve İ.S. Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nden SEGBİS'le katılırken, avukatları hazır bulundu.

 

“BEN İÇİCİYİM, SATICI DEĞİLİM”
Mahkemede ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan sanıklar H.S. ve İ.S. kendilerinin içici olduklarını iddia ederek ticaretini yapmadıklarını söylediler.


BAŞKAN: TELEFON KAYITLARINA NE DİYECEKSİNİZ?
Duruşmada mahkeme başkanı, sanık H.S. ve İ.S’ye “Para ile ilgili telefon görüşmeleriniz var. Ne diyeceksiniz?” diye sordu. Sanık İ.S. “Ben kahvehane işletiyorum. Oyun oynatıyorum. Para lazım olunca H.S’yi arıyorum. Müşterilerim geldi diye telefon ettim” dedi.


TAPE KAYITLARI ÇIKARTILACAK
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tutuklu sanık H.S. ve İ.S’nin cep telefonu kayıtlarının incelenmesine, tape kayıtlarının çıkartılması için yazıyla bildirimde bulunularak mahkemeye gönderilmesine ve sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 15 Mayıs’a erteledi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0