00
Haber Detayı
06 Mayıs 2024 - Pazartesi 12:54
 
İyi Partiden Sonra AKP'de istifalar Başladı
Alanya’da Cumhur İttifakı’nın yaşadığı seçim yenilgisinin ardından AK Parti’de önce istifa ettiğini duyuran daha sonra kararından vazgeçen Rukiye Okşar’ın istifa dilekçesini ilçe başkanlığına sunduğu ortaya çıktı.
YAŞAM Haberi
İyi Partiden Sonra AKP'de istifalar Başladı

AK Parti’de son yönetim kurulunda yer alan Rukiye Okşar, yerel seçimin hemen ardından istifa ettiğini sosyal medya paylaşımı ile duyurup daha sonra ise bu kararın aynı gün vazgeçmişti. Belediye seçimin hemen ardından yaşanan istifa bilmecesi sonrası yaşanan sessizlik içerisinde Okşar’ın AK Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasını gösteren dilekçesini ıslak imzalı olarak sunduğu öğrenildi.


ÇİFT DİKİŞLİ İSTİFA
Okşar daha önceki istifa metninde “Toplumsal faydayı gözeterek, Alanya’mıza hizmet etmek ve partimize güç katmak amacıyla kabul ettiğim, 2023/ Ekim ayında dahil olduğum, Alanya AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi görevimden, sürdürmekte olduğum iş hayatımın yoğunluğundan ötürü ayrılmış bulunmaktayım. Siyasi hayatımı özgür bir şekilde devam edeceğimi tüm kamuoyuna bildirir, saygılar sunarım” ifadelerinin yer aldığı metni sosyal medyasından kamuoyuna duyurmuştu. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0