00
Haber Detayı
14 Temmuz 2021 - Çarşamba 15:53
 
Toklu'dan 15 Temmuz Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
GÜNDEM Haberi
Toklu'dan 15 Temmuz Mesajı

Başkan Toklu Mesajında;

‘‘Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi; ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı durma çağrısı yapmasının ardından yurdun dört bir köşesinde milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla gece boyunca tankın, tüfeğin, topun, uçağın, helikopterin karşısına imanıyla, inancıyla, karşı duran milletimiz, darbe teşebbüsünde bulunanların heveslerini kursağında bırakmış, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmıştır. 

 

Tarihin her döneminde olduğu gibi, bundan sonra da tek yürek olmayı başarmak, bu ülkenin vatandaşları olarak vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, devletimize sahip çıkmak zorundayız. Bu nedenle darbe girişimini fiilen yürütenleri, arka planda onları yönetenleri, darbecilere destek olanları asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

 

Bu vesileyle, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, milli irademize sahip çıkan halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz.
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz;
Düşer mi tek taşı sandın harim-i namusun,
Meğer ki harbe giden son nefer şehid olsun.’’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0