00
Haber Detayı
16 Ocak 2024 - Salı 15:35
 
Samsunspor Alanya’ya 17 oyuncusunu getirmedi
Alanyaspor ile Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşı karşıya gelecek olan Samsunspor, bu maça as kadrosunu götürmedi. Kırmızı-beyazlı ekip, ligde Fenerbahçe ile oynayacağı kritik maç öncesi 17 futbolcusunu Alanya'ya getirmedi. Bu oyuncular arasında Afrika Kupası'nda bulunan Schindler, Gomes ve Ntcham, sakatlıkları devam eden Laura, Fofana ve Tırpan ile as kaleci Okan Kocuk ve diğer önemli isimler yer alıyor.
SPOR Haberi
Samsunspor Alanya’ya 17 oyuncusunu getirmedi

Samsunspor'un Alanya'ya götürdüğü kadroda ise daha çok genç ve yedek oyuncular bulunuyor. Kaleciler Szumski ve Yeral'ın yanında Çift, Fidan, Tan, Gönül, Bola, Albak, Çelik, Aydoğdu, Özbaskıcı, Köroğlu, Pazar, Kablan, Gümüşkaya, Deniz, Kara ve Dimata Alanya kampında yer aldı. Samsunspor teknik heyeti, bu maçta genç oyunculara şans vererek onları denemeyi ve as oyuncuları dinlendirmeyi hedefliyor.


Samsunspor ile Alanyaspor arasındaki Türkiye Kupası 5. Turu maçı yarın saat 17.00'de Alanya Oba Stadyumu'nda oynanacak. Samsunspor, bu maçın ardından 21 Ocak Pazar günü Süper Lig'in lideri Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0