00
Haber Detayı
30 Mart 2024 - Cumartesi 17:59
 
Özçelik: 1 Nisan’a hazırız
CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, başından beri polemiklerden uzak sürdürdüğü seçim kampanyasının “Son Buluşma ve İlk Kutlama” adı altında düzenlenen ve coşkulu gövde gösterisine dönüşen etkinlikte, "Herkesin hayalini süsleyen bir Alanya'da buluşmak üzere. 1 Nisan’a hazırız" diyerek, zaferini ilan etti.
- Haberi
Özçelik: 1 Nisan’a hazırız

"Birleş Alanya" parolasıyla ve tecrübeli ekibiyle birlikte yola çıkarak, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin son değerlendirmesini yapan CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi'nin önünde saat 14.30'da düzenlenen seçim kampanyasının son buluşması ve ilk kutlaması etkinliğinde coşkulu kalabalığa seslendi. Özçelik, sahneye eşi ve kızıyla beraber çıkarak, kendisini heyecan ve coşku içerisinde bekleyen vatandaşları selamladı. Programın açılışında konuşan CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, gelecek zaferi kutladıklarını belirterek, tüm karalama propagandalarına rağmen yılmadan, yorulmadan yola devam ettiklerini söyledi. Ardından kürsüye gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal ise seçim kapsamında yoğun çalışmalarından dolayı tüm Parti teşkilatına teşekkür etti.


UYGULAMA AŞAMASI BAŞLIYOR 
Sevgi gösterisi ve alkış tufanı eşliğinde kürsüye gelen CHP Adayı Özçelik, 
huzurlu yaşamak, dürüst yönetmek, çocuklara modern, altyapı sorunları çözülmüş, denizi, suyu, toprağı, ormanı, doğal varlıkları ve tarihsel mirası korunmuş, kültür sanat dolu bir kent bırakmak için yola çıktıklarını hatırlatarak, "Bu yolcuğumuz vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh gördü. Pazar akşamı da sizler tarafından mühürlenecek yetki belgesiyle yolculuğumuzun uygulama aşaması başlayacak. Yaklaşık 3 aydır devam eden seçim kampanyası boyunca fedakarca çalışan gönüllülerimiz başta olmak üzere, bizi bağrına basan tüm komşularımıza şükran duygularımızı sunuyorum. Sayın Genel Başkanım ve kendisi nezdinde Partimizin mevcut ve geçmiş dönem yöneticilerine, üyelerine, kadın ve gençlerimize verdikleri emekler için minnettarım. Bana büyük destek veren mesai arkadaşlarıma, aile bireylerime çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte beni sevindiren, güldüren, hüzünlendiren birçok anımız oldu. Ancak, rahatsızlığına karşın yeterince eşimin yanında olamadığım için üzüldüm. Kendisinden kamuoyu önünde özür diliyorum. Buna karşın, bana bu yolculuğun bir vatan borcu olduğunu söyleyerek verdiği destek için duyduğum mutluluğu tarif edemem" diye konuştu. 


HALKIMIZIN KARARI BAŞIMIZIN TACIDIR
Seçim kampanyası boyunca kimseyi kırmadan, ayrıştırmadan, ayrışmadan, geride bırakmadan çalışmaya gayret ettiklerini vurgulayan Osman Tarık Özçelik, "Bir kusurumuz olduysa, farkında olmadan herhangi bir komşumuzu rahatsız ettiysek helallik istiyorum. Ben Alanya’da yaşayan, farklı siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımız da dahil olmak üzere herkesin Belediye Başkanı olmak istiyorum. Bu nedenle herkesten oy istiyorum. Pazar günü Alanya’lılar kararını verecek, önümüzdeki 5 yıl boyunca şehrimizin emanetini kimin taşıyacağı belli olacak. Halkımızın kararı başımızın tacıdır" dedi. 
Özçelik, Alanya’lılara önerdikleri projeleri kısa sürede hayata geçirebilmek için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmaları gerektiğini, bu nedenle Sayın Muhittin Böcek’e güçlü bir destek verilmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.


ALANYA HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK
Alanya için bir vizyon ortaya koyduklarını ifade eden Özçelik, şehrin yaşam kalitesinin arttırılması için projelerini vatandaşların beğenisine sunduklarını kaydetti. Takdiri halkın vereceğini belirten Özçelik şunları söyledi, "Eminim ki, sizler hayırlı olanı seçeceksiniz. Vereceğiniz karar her ne olursa olsun ben, ekibim ve Partim sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Her şeyin en güzeline layık hemşehrilerim, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum."


BİZ HEP BERABERİZ
1 Nisan'a hazır olduklarını önemle vurgulayan Özçelik, "Biz hep beraberiz. Hepimiz Alanya sevdası konusunda birleştik ve birleşerek de devam edeceğiz. Alanya yoruldu, insanlarımız gerildi. Belediyenin çalışanları, iş dünyası, esnaf, işçi, emekli toplumumuzun her kesimi rahat olsun. 1 Nisan sabahı hepimiz yeni bir güne, yeni bir umuda uyanacağız. Biz virgülü değil noktayı, karanlığı değil, aydınlığı, kirliliği değil temizliği vaat ediyoruz. Herkese hoşgörülü ve saygılı olacağız. Her kuruşun hesabını vereceğiz. Turizmi güçlendireceğiz, ulaşım, altyapı sorunlarını çözeceğiz. Şehrimizi doğa dostu, mutlu canlılar kenti yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hepimiz huzur ve güven içinde uyuyacağız. Değişim için birleşeceğiz dedik ve birleşiyoruz. Namazın kazası var ama seçimin kazası 5 yılda bir olur deriz ve seçim sandığı nihayet önümüze geldi. Bu fırsatı kaçırmayalım, kaçırtmayalım. Değişimin gerçek adresi ben ve ekibime desteğinizi güçlü bir şekilde gösterdiniz. Herkesin hayalini süsleyen bir Alanya'da buluşmak üzere. Sağ olun var olun" dedi. Sandığa mutlak katılım sağlanmasını isteyen Özçelik, program sonunda Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte vatandaşları selamladı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0