00
Haber Detayı
07 Mart 2022 - Pazartesi 15:07
 
Nurhan Özcan’dan 8 Mart daveti
Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, ilçedeki tüm kadınları yarın saat 13.00’te Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek olan ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ programına davet etti.
YAŞAM Haberi
Nurhan Özcan’dan 8 Mart daveti

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde hep beraber alanlarda olacaklarını söyledi. Özcan, “Alanya Kent Konseyi bir tören düzenliyor. Şehirdeki birlik ve beraberliği sağlayıcı bir etkinliğe adım atacağız. 


Yarın (8 Mart) saat 13.00’te bütün siyasi parti kadın temsilcilerimiz, dernek başkanları ve halkın da katılımıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenleyeceğiz. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve çelenklerin sunumunun ardından saat 14.00’te Alanya Belediyesi’nin Kızılkule’de hazırlamış olduğu sergiye katılacağız. Hep diyoruz, bu bir kutlama günü değil. Bir anma programı. Dünya emekçi kadınlarının anıldığı bu günde bizler de insanlığın var oluşuyla beraber ayrımcılığın gözetildiği eşitlik kavramı üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 


Kentimizde bu anlamda her bölgede kadınlarımız eşitlik anlamında mücadeleye devam ediyor. Bizim amacımız kadınlarımızın daha iyi, erkek ve kadınlarımızla eşit düzeyde temsil edildiği, TBMM’de de var olduğu, daha temsili yüksek olduğu günlere özlemle diyorum. Bütün dünya kadınlarının anma gününde yarın saat 13.00’te bütün kadınlarımızı Atatürk Anıtı önünde bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0