00
Haber Detayı
29 Mart 2024 - Cuma 09:55
 
Demir Başkan;Gençler Geleceğimizdir
Gelecek partisi Alanya belediye başkan adayı Mevlüt Demir seçim çalışmalarında vatandaşlarla görüşmelerinde gençlerin önemi değindi.
YAŞAM Haberi
Demir Başkan;Gençler Geleceğimizdir

Gençler ülkemizin Alanya'mızın ve bizim geleceğimiz diyen Alanya belediye başkan adayı Mevlüt Demir;Alanya için hazırladığımız projelerin en önemlisi gençleri iş sahibi yapmak için sertifikasyon projemizdir gençlere sahip çıkmayan geleceğe sahip olamaz vurgusunu yaptı.


Genç İstihdamı
Alanya’da gençleri iş sahibi yapmak için sertifikasyon projeleri hazırladık. Bu projeler, gençlerin eğitimleri sağlandığında tarım ve turizm gelirlerinden daha fazla pay almasını hedeflediklerini ifade etti.


Demir Başkan iyi yönetilmeyen Alanya, bölgesel olarak tarım ve turizm gelirleri açısından zengin bir konumda bulunuyor. Ancak iyi yönetilemediği için bu gelirler gençlere yeterince yansımamaktadır. Sertifikasyon projeleri, bu gelirleri gençlerin geleceği için daha etkin bir şekilde kullanmayı gençleri verilecek eğitimler sayesinde iş dünyasına kazandırılacak dedi.


Geleceğe Yatırım gençlere yatırım diyen belediye başkan adayı  Mevlüt Demir, Alanya’nın daha modern, yeşil, sosyal ve kültürlü bir kent olması için vatandaşların karar vereceğini belirtti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0