00
Haber Detayı
26 Aralık 2023 - Salı 08:22
 
Alanyaspor evinde kazandı 3-1
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında evinde Samsunspor ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, Yusuf Özdemir, Oğuz Aydın ve Janvier'in attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Samsunspor'un tek sayısını ise Moundilmadji kaydetti.
SPOR Haberi
Alanyaspor evinde kazandı 3-1

Maçın ilk yarısında Corendon Alanyaspor, rakibine oranla daha fazla pozisyon buldu. 14. dakikada Oğuz Aydın'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Yusuf Özdemir'in gelişine vurduğu top fileleri havalandırdı. 27. dakikada ise Yusuf Özdemir'in ceza alanı içinden yaptığı kavisli ortaya Oğuz Aydın'ın ayağının üstüyle vurduğu top kalecinin sağından ağlarla buluştu. İlk yarı bu skorla sona erdi.


İkinci yarıda Samsunspor, beraberlik için baskı kurmaya çalıştı ancak Corendon Alanyaspor savunması iyi direndi. 86. dakikada Holse'nin soldan yaptığı ortaya Moundilmadji'nin kafa vuruşuyla Samsunspor farkı bire indirdi. Ancak maçın uzatma dakikalarında Janvier'in savunmadan aldığı topla yarı sahayı geçip attığı golle Corendon Alanyaspor maçı 3-1 kazandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0