00
Haber Detayı
25 Ocak 2022 - Salı 16:19
 
Alanya Kaymakamlığından Alanya’daki Tüm Lise 12.Sınıf Öğrencilerine Test Kitabı Hediyesi
Alanya Kaymakamlığı tarafından Özel Ofm Antalya Hastanesi ve Hayırseverlerin desteğiyle Alanya’daki tüm 12.sınıf öğrencilerine TYT test kitabı hediye edildi.
YAŞAM Haberi
Alanya Kaymakamlığından Alanya’daki Tüm Lise 12.Sınıf Öğrencilerine Test Kitabı Hediyesi

3250 öğrenci için hazırlatılan TYT için belirlenen konularda bastırılan kitapların dağıtımına Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi, Alanya Lisesi, A. Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesinde başlandı.


Hediye edilen test kitaplarıyla ilgili konuşan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer “Alanya’mızda Üniversite sınavlarına hazırlanan tüm lise son sınıf öğrencilerimize TYT test kitapları dağıtıyoruz. Kitapları Özel Ofm Antalya Hastahanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tarık Özçelik ve hayırseverlerimizin desteği ile Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde dağıtıyoruz. Dağıtılan kitapların içeriği ve içeriğindeki soruları Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda görev yapan öğretmen arkadaşlarımız hazırladılar. 


Bu konuda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Özel Ofm Antalya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tarık Özçelik ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek üniversite sınavı sürecinde yanlarında olarak en iyi yerlere gelmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimizi her anlamda destekleyeceğiz. Girecekleri üniversite sınavlarında tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi. 
Kaymakam Ürkmezer’e test kitabı dağıtımında Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0