00
Haber Detayı
22 Nisan 2024 - Pazartesi 19:31
 
Alanya’da boykot işe yaradı, kritik hamle geldi
Restoran ve kafelere fahiş fiyat nedeniyle boykot çağrısı yapılırken bakanlıktan kritik hamle geldi. Bakanlığın talimatıyla ülke genelinde fahiş fiyat denetimi yapıldı.
YAŞAM Haberi
Alanya’da boykot işe yaradı, kritik hamle geldi

Kafe ve restoranlarda fahiş fiyatlar nedeniyle 20-21 Nisan’da boykot çağrısı yapıldı. Boykot hamlesinin ardından Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık Türkiye’nin dört bir yanında restoran, lokanta, kafe ve pastane gibi işletmelerde denetim gerçekleştirdi. Ekipler, restoran ve kafelerde tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulup konulmadığını denetledi. Alanya Posta Medya ekibine konuşan Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, “İşletmeleri sıkı takipteyiz” dedi.


EKİPLER SAHADA
Müdürü Rüzgar açıklamasının devamında şunları söyledi; “Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü olarak biz denetimlerimizde her zaman fiyat kontrolü sağlıyoruz. Aksi bir durum söz konusu olduğunda anında Ticaret Bakanlığımıza bildiride bulunuyoruz. Ekiplerimiz sürekli sahada. Zabıta ekiplerimizde sıkı takipte” dedi. 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0