00
Haber Detayı
04 Ocak 2024 - Perşembe 14:29
 
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Lig'i 6 Ocak Cumartesi Günü ikinci devre maçlarına başlıyor. İkinci devrenin ilk maçına kendi evinde çıkacak olan Brand Group Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı, tüm hazırlıklarını tamamladı.
SPOR Haberi

İlk devreyi 9 galibiyet, 4 mağlubiyet, 25 puanla 5. sırada tamamlayan Kırmızı- Beyazlı temsilcimiz ilk maçını 19 puanla, 8'inci sırada bulunan Cizre Belediyespor ile yapacak.

Maç, 6 Ocak Cumartesi Günü Saat 14.00'de Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak.


"SEYİRCİ BİZE GÜÇ VERİYOR"
Brand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörü Serkan Oğuz, ilk yarıyı iyi bir oyunla kapattıklarını söyleyerek ikinci yarı ilk maç öncesi şu açıklamayı yaptı: 
"Güzel bir ilk yarıyı geride bıraktık, iyi bir oyunla kapattık. Savaşan, asla pes etmeyen bir sporcu ekibim var ve iyi bir kimyamız olduğunu düşünüyorum. 


İzleyenlere zevkli maçlar izlettik. Geriden gelip kazandığımız birçok set var. İkinci yarı daha zor geçecek, birçok takım takviyeler yaptı eksikliklerini tamamlamaya çalıştı, biz de eksik gördüklerimizi mükemmelleştirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz ilk önce play-off’a kalabilmek daha sonra elimizden geleni yapıp Avrupa’ya katılabilmek. 


Başkanımızın, menajerimizin, staffımın ve oyuncularımızın tek düşüncesi bu. İkinci yarıyı Cizre Belediyespor maçı ile kendi evimizde açıyoruz. Alanya halkı bizi izlemeye desteklemeye devam etsin, Alanya halkı yanımızda olunca, tribünleri doldurunca, heyecanımıza ortak olunca gerçekten bize güç katıyorlar. 
6 Ocak Cumartesi günü saat 14:00'de ki maçımıza Alanya halkını bekliyoruz"

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0