00
Haber Detayı
17 Nisan 2024 - Çarşamba 14:41
 
Müftülükten “değerler eğitimi”
Alanya Müftüsü İlhan Ali Nazım Köseoğlu Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek değerler eğitimi hakkında seminer verdi.
YAŞAM Haberi
Müftülükten “değerler eğitimi”

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan;Alanya'da değerler eğitimi, toplumun manevi ve kültürel zenginliğinin korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. 

 

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan'ın Ali Nazım Köseoğlu Ortaokulu öğrencileriyle gerçekleştirdiği seminerde buluşma, bu eğitimin somut bir örneğidir. Dr. İlhan'ın öğrencilere yönelik dini, milli ve manevi konularda verdiği tavsiyeler ve nasihatler, gençlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, onların toplumsal değerlere saygılı bireyler olarak yetişmelerine de yardımcı olmaktadır dedi. 

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin manevi dünyalarını zenginleştirirken, aynı zamanda toplumun genel ahlaki yapısının güçlenmesine de katkı sağlamasının amaçlandığını ifade ederek, bu çabaları, Alanya toplumunun manevi mirasını gelecek nesillere taşıma yolunda önemli bir adım olduğunun altını çizdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0