00
Haber Detayı
07 Mayıs 2024 - Salı 09:36
 
Kaymakam Ürkmezer Okullar Arası Kuran-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması Ödül Törenine Katıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Müftülüğü ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen okullar arası Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışmasına katılarak öğrencilere ödüllerini verdi
YAŞAM Haberi
Kaymakam Ürkmezer Okullar Arası Kuran-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması Ödül Törenine Katıldı

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Alanya Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Alanya’daki ilkokullar, Ortaokullar ve Liseler arasında Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması gerçekleştirildi. Finale kalan okullar ve öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Ürkmezer, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, Müftülük personelleri, Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 


Programda konuşma yaparak dereceye giren okullar ve öğrencileri tebrik eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Öğrencilerimizin faydasına olacak tüm etkinlikleri destekliyoruz. Programı düzenleyen Alanya Müftülüğü ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi, ayrıca onlara destek olan öğretmen ve ailelerini tebrik ediyorum’’ dedi. Konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer tarafından yarışmaya destek veren kurum ve kişiler ile dereceye giren okul ve öğrencilere teşekkür plaketleri ile ödülleri verildi. 


Yarışmalar sonucunda Lise kategorisinde Hasan Çolak Anadolu Lisesi birinci, Hüseyin Girenses Fen Lisesi ikinci, Alanya Lisesi üçüncü oldu. Ortaokul kategorisinde Fatma Özmüftüoğlu İmam Hatip Ortaokulu birinci, Mahmutlar İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Şehir Ömer Halisdemir üçüncü oldu. İlkokul kategorisinde Konaklı Kemal Atlı İlkokulu birinci, Mahmutlar Halil Ülker İlkokulu ikinci, Mahmutlar İlkokulu üçüncü oldu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0