00
Haber Detayı
14 Mart 2022 - Pazartesi 17:27
 
14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlıkçıları Unutulmadı
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyaretçi akınına uğradı. Başta Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer olmak üzere, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri gün boyunca hastane yönetimini ziyaret etti.
KÜLTÜR Haberi
14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlıkçıları Unutulmadı

Ziyaretçiler, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi nezdinde tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladılar. “14 Mart Tıp Bayramı’nda” sağlıkçıları unutmayan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Anavatan Partisi İlçe Başkanı Murat Kurt beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Antalya Barosu Alanya Temsilcisi Avukat Servet Çamcı, Hüseyin Girenes Fen Lisesi  Okul Müdürü Şen Nur Aykut ve yardımcıları Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzman Dr. Alper Öztürk’ü ziyaret ettiler. 


Siyasi parti temsilcileri, ”Bilgi, gayret ve becerileriyle toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan tüm hekimlerimizin tıp bayramını kutlarız” diye konuştu. Başhekim Vekili Uzman Dr. Öztürk ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0