00
Haber Detayı
30 Mart 2024 - Cumartesi 00:27
 
Gürses’ten kalkınma sözü
İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, hem konvoy yaptı hem de miting yaparak zafere yakın olduğunu net olarak ortaya koydu. Gürses halka hitabında Gündoğmuş’un daha yaşanabilir bir kent olması için yola çıktığını belirtti. Gündoğmuş İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, 10 kilometre boyunca yüzün üzerinde aracını katılımı ile konvoy yaparken, ilçe merkezinde halkı selamladı. Meydanda düzenlenen miting saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlarken, mitinge mahallerden katılanlar ellerinde taşıdıkları pankartlar ile Gürses’e destek verdi.
YAŞAM Haberi
Gürses’ten kalkınma sözü

 

 

‘SEVİYELİ BİR KAMPANYA YÜRÜTTÜK’
 Güneycik’ten Bedan’a kadar her mahalleyi ev ev gezdiklerini belirten Gürses şunları söyledi: “Sorunları yerinde tespit ettik, en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Biz dersimize çok iyi çalıştık. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 10 aylık seçim çalışması sürecinde seçimi kazanmak için her yol mubah demedik, kimseye iftira atmadık saygısızlık yapmadık. Çalışanları işiyle ekmeği ile tehdit etmedik. Biz kendimize ve iyi insanlara yakışanı yaptık. 


Gündoğmuş’ta kin ve nefret siyasetine son verip sevgi ve saygı hoşgörü siyasetini hakim kılmak üzere göreve talibiz” dedi. Belediyeyi, ‘Okey masalarında, meyhane köşelerinde içki masalarında alınan günü birlik kararlar değil planlı ve projelere uygun kararla yöneteceğiz’ diyen Başkan Adayı Gürses şöyle devam etti: “Her şeyden önce şeffaf, dürüst ve adaletli olacağız. Beytül mala ne el uzatacağız, başkasının el uzatmasına müsaade etmeyeceğiz. 


Belediyenin tüm araç gereçlerini yalnızca insanlarımızın ihtiyacı için kullanacağız. Şahsi işlerde kullanılmasına izin vermeyeceğiz. Uzlaşmacı, herkese eşit, hukuka uygun, şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Gelir ve giderlerimizi her ay bu meydanda paylaşacağız. Kısacası herkesin başkanı olacağız. Biz insanların ekmeğiyle oynamaya değil insanlara iş, aş sahası oluşturmak için çalışacağız. Sizlerin karşısına hayata geçirilmesi imkansız Altın Çağ gibi yalan ve vaatlerle çıkmıyoruz. Biz sizlerin karşısına gerçekçi projelerle çıkıp diyoruz ki; gelin bu şehri birlikte yönetelim, birlikte üretelim, birlikte kalkınalım, birlikte kazanalım, birlikte Gündoğmuş olalım.’ dedi. 


‘KIRSAL KALKINMA YAPACAĞIZ’
‘Seçilirsek göreve gelir gelmez ilçemizde tarımsal kalkınma hamlesini başlatacağız.’ diyen Gürses şöyle devam etti: ‘Ziraat mühendislerinin çalışacağı fidan ve fide üretim merkezini hemen faaliyete geçireceğiz. Amacımız Gündoğmuş’un ürün çeşitliliğini artırmak olacak. Yine Gündoğmuş ilçemiz sınırları içerisinde olan tarıma elverişli 150 dönüm araziyi su ile buluşturmak için sulama göletleri inşa edeceğiz örtü altı ürün yetiştiriciliğini, seracılığı başlatacağız. 


Gündoğmuş'un ekonomisini ayağa kaldıracağız. Uçansu Şelalesine örnek bir proje ile cazibe merkezi haline getireceğiz. Başta Eğri Göl yaylamız olmak üzere doğa harikası yaylalarımızda Yayla ve doğa turizmini başlatacağız. Doğamızı koruyarak çadır kent, piknik alanları, yürüyüş yollarının yanı sıra taşınabilir mini ahşap evler yaparak yaylalarımızı turizm cenneti haline getireceğiz. Belediyeyi ortak akılla yönetecek, hemen karşımızda bulunan belediyemize ait binanın zemin katını halkımız için çözüm merkezi yapacağız. 


Doğuya ve batıya ek hizmet binaları inşa edeceğiz. Gündoğmuş merkezine taziye, düğün gibi toplu etkinliklerimiz için çok amaçlı salon yapacağız. İlçemizde görev yapan yaklaşık 400 kamu çalışanının hayatını kolaylaştırmak için başta konut olmak üzere sosyal yaşam alanları inşa edeceğiz. Kırsal mahallelerimizi kalkındırmak için hazırlanmış 23 kırsal kalkınma projemiz hayata geçirip ev hanımlarına iş imkanı sağlayacağız. Bu projelerimizi iki yıl içerisinde hayata geçirip 150 kişiye istihdam yaratacağız. İlçemizde yetişen tüm ürünleri marka yapmak için kırsal kalkınma kooperatifini kuracağız. Kiraz üreticileri birliğini kurarak üreticilerimizi birkaç Kiraz tüccarının eline mahkum etmeyeceğiz.’

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0