ALDAP’tan Müftü Mehmet Seven’e Ziyaret
ALDAP’tan Müftü Mehmet Seven’e Ziyaret
Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP), Alanya İlçe Müftüsü Mehmet Seven’i ziyaret ederek Gazze, boykot bilinci ve aile çalıştayı konularında istişarelerde bulundu.
Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP), Alanya İlçe Müftüsü Mehmet Seven’i ziyaret ederek Gazze, boykot bilinci ve aile çalıştayı konularında istişarelerde bulundu.
GAZZE VE BOYKOT BİLİNCİ GÜNDEME GELDİ
Gerçekleştirilen görüşmede, camilerde ve özellikle cuma hutbelerinde Gazze direnişi, mazlum coğrafyalar ve boykot bilinci konularının düzenli olarak gündemde tutulması ele alındı.
Görüşmede ayrıca, Gazze’de yaşananlara dikkat çekilmesi ve toplumsal duyarlılığın artırılmasına yönelik çalışmaların önemi üzerinde duruldu.
ALANYA’DA AİLE ÇALIŞTAYI ÖNERİSİ
İstişare toplantısında, Alanya İlçe Müftülüğü himayesinde, ilçedeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) katılımıyla bir “Aile Çalıştayı” düzenlenmesi konusu da değerlendirildi.
Toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi ve aile yapısına yönelik çalışmaların geliştirilmesi amacıyla gündeme gelen öneri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
ALDAP temsilcileri, nazik kabulleri ve kıymetli görüşleri dolayısıyla İlçe Müftüsü Mehmet Seven’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Hamdi Acet SonAlanya
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
