Alanya’da İlk Ders Zili Heyecanı
Alanya’da İlk Ders Zili Heyecanı
Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına katılarak öğrencilerin ilk ders zili heyecanına ortak oldu. Açılış programı Parla Yüksel İlkokulu’nda düzenlendi.
Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına katılarak öğrencilerin ilk ders zili heyecanına ortak oldu. Açılış programı Parla Yüksel İlkokulu’nda düzenlendi.
PROGRAMA GENİŞ KATILIM
Programa Kaymakam Şakir Öner Öztürk’ün yanı sıra, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılıç ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da katıldı.
ÖĞRENCİLERDEN ŞİİRLER VE HALK OYUNLARI
Açılışta öğrenciler tarafından şiirler okunurken, halk oyunları gösterileri sergilendi. Coşkulu geçen programda öğrencilerin heyecanı yüzlerine yansıdı.
KAYMAKAM ÖZTÜRK: “OKULLAR SADECE BİLGİ DEĞİL, İYİ İNSAN YETİŞTİRİR”
Kaymakam Şakir Öner Öztürk, yeni dönemin ülkemize, milletimize ve dünyaya faydalı bireyler yetişmesine katkı sağlamasını temenni ederek şunları söyledi:
“Okullar yalnızca bilgi öğretilen yerler değil, aynı zamanda iyi insan olmayı, vatanına ve devletine hayırlı bir birey olmayı öğreten en önemli kurumlardır. Elbette eğitim hayatı sınavlar ve zorlu süreçler içerecektir. Ancak ailelere, öğretmenlere ve özellikle çocuklarımıza tavsiyem; derslerin yanında mutlaka en az bir spor branşıyla lisanslı olarak ilgilenmeleri, bir yabancı dil öğrenmeleri ve bir müzik enstrümanı çalmalarıdır. Çünkü bireyleri hayata hazırlayan ve özgüven kazandıran şey, sadece sınav başarısı değil, bu alanlarda edinilen donanım ve tecrübelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim-öğretim sezonumuzun kazasız, başarılı ve sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

SINIF VE ÖĞRETMEN ZİYARETLERİ
Konuşmaların ardından Kaymakam Öztürk ve beraberindekiler sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenlerle de bir araya gelen Kaymakam Öztürk, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
