Alanya’da “Birbirimize Candan Bağlıyız” Kan Bağışı Kampanyası

YAŞAM 11.03.2026 - 10:31, Güncelleme: 11.03.2026 - 10:31
 

Alanya’da “Birbirimize Candan Bağlıyız” Kan Bağışı Kampanyası

Alanya’da “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyası kapsamında öğrenci yurtlarında bağış etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Türk Kızılayı tarafından yürütülen “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyası kapsamında Alanya’daki öğrenci yurtlarında kan bağışı etkinlikleri düzenleniyor. Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında 9 Mart 2026 tarihinde Alaaddin Keykubat Öğrenci Yurdu’nda kan bağışı etkinliği yapıldı. ÖĞRENCİ YURTLARINDA BAĞIŞ ETKİNLİKLERİ Kampanya çerçevesinde 10 Mart 2026 tarihinde Terken Hatun Kız Öğrenci Yurdu A ve B bloklarında da öğrencilerin yoğun katılımıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi. KAN BAĞIŞI DEVAM EDİYOR 11 Mart 2026 tarihinde ise Terken Hatun Yurt Müdürlüğü D Blok’ta Türk Kızılayı kan bağış aracıyla bağışlar kabul edilmeye devam ediyor. Yetkililer, kan bağışının hayat kurtaran önemli bir sosyal sorumluluk olduğuna dikkat çekerek tüm öğrencileri ve vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet etti.  
Alanya’da “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyası kapsamında öğrenci yurtlarında bağış etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Türk Kızılayı tarafından yürütülen “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyası kapsamında Alanya’daki öğrenci yurtlarında kan bağışı etkinlikleri düzenleniyor.

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında 9 Mart 2026 tarihinde Alaaddin Keykubat Öğrenci Yurdu’nda kan bağışı etkinliği yapıldı.

ÖĞRENCİ YURTLARINDA BAĞIŞ ETKİNLİKLERİ
Kampanya çerçevesinde 10 Mart 2026 tarihinde Terken Hatun Kız Öğrenci Yurdu A ve B bloklarında da öğrencilerin yoğun katılımıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi.

KAN BAĞIŞI DEVAM EDİYOR
11 Mart 2026 tarihinde ise Terken Hatun Yurt Müdürlüğü D Blok’ta Türk Kızılayı kan bağış aracıyla bağışlar kabul edilmeye devam ediyor.

Yetkililer, kan bağışının hayat kurtaran önemli bir sosyal sorumluluk olduğuna dikkat çekerek tüm öğrencileri ve vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet etti.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.