Yusuf Yılmaz’dan Genç Sporcuya Tebrik Mesajı

YAŞAM 09.01.2026 - 09:51, Güncelleme: 09.01.2026 - 09:51
 

Yusuf Yılmaz’dan Genç Sporcuya Tebrik Mesajı

Alanya’da eğitim ve spor alanında sevindirici bir başarı daha elde edildi. Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Antalya’da düzenlenen Boks İl Şampiyonası, Alanyalı öğrencinin derecesiyle taçlandı.

ANTALYA’DA RİNGDE BÜYÜK BAŞARI Demirtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hayrunnisa Karadum, Gençler kategorisi 63 kilogramda mücadele ettiği şampiyonada güçlü rakipleri karşısında sergilediği azim, disiplin ve mücadeleci performansla dikkat çekti. Turnuva boyunca başarılı maçlar çıkaran genç sporcu, Antalya genelinde il ikincisi olarak önemli bir dereceye imza attı. EĞİTİM VE SPOR BİRLİKTE YÜKSELİYOR Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hayrunnisa Karadum’u tebrik etti. Yılmaz, sporun öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, okul sporları kapsamında elde edilen bu tür derecelerin Alanya adına gurur verici olduğunu ifade etti. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Yusuf Yılmaz, başarılı sporcunun yetişmesinde emeği bulunan beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler, okul yönetimi ve ailesine teşekkür ederek, Hayrunnisa Karadum’a bundan sonraki spor ve eğitim hayatında başarılar diledi.  
Alanya’da eğitim ve spor alanında sevindirici bir başarı daha elde edildi. Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Antalya’da düzenlenen Boks İl Şampiyonası, Alanyalı öğrencinin derecesiyle taçlandı.

ANTALYA’DA RİNGDE BÜYÜK BAŞARI

Demirtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hayrunnisa Karadum, Gençler kategorisi 63 kilogramda mücadele ettiği şampiyonada güçlü rakipleri karşısında sergilediği azim, disiplin ve mücadeleci performansla dikkat çekti. Turnuva boyunca başarılı maçlar çıkaran genç sporcu, Antalya genelinde il ikincisi olarak önemli bir dereceye imza attı.

EĞİTİM VE SPOR BİRLİKTE YÜKSELİYOR
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hayrunnisa Karadum’u tebrik etti. Yılmaz, sporun öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, okul sporları kapsamında elde edilen bu tür derecelerin Alanya adına gurur verici olduğunu ifade etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Yusuf Yılmaz, başarılı sporcunun yetişmesinde emeği bulunan beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler, okul yönetimi ve ailesine teşekkür ederek, Hayrunnisa Karadum’a bundan sonraki spor ve eğitim hayatında başarılar diledi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.